PROJECTS

The inside story of our creation

GOLD PIGMENTED ARCHES
GOLD PIGMENTED ARCHES

press to zoom
VISUAL MERCHANDISING
VISUAL MERCHANDISING

press to zoom
WELCOMING FACADE
WELCOMING FACADE

press to zoom
GOLD PIGMENTED ARCHES
GOLD PIGMENTED ARCHES

press to zoom

AN ETHNIC REVIVAL

This boutique is a fusion of ancient indian traditional elements with a touch of modern essence. A balanced blend of royal gold with minimal white interiors enhances this ethnic boutique.

MINIMAL RECEPTION
MINIMAL RECEPTION

press to zoom
PRECISELY ORGANIZED CUBES
PRECISELY ORGANIZED CUBES

press to zoom
VISUAL CONNECTIVITY
VISUAL CONNECTIVITY

press to zoom
MINIMAL RECEPTION
MINIMAL RECEPTION

press to zoom

MAKER'S SPACE

A robotics lab designed for all the curious children meddling with gadgets and hi-tech toys. Visual connectivity through strong crisp bold blue lines and the exposed nature of raw services derived from artificial intelligence robots physical nature plays the key designing concept in this space.

Learn More

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

A HISTORIC FRAME

This gorgeous property has lots of open spaces, and gave us a chance to add many stunning touches. A nearby building inspired the palette, while the grid-like patterns of furniture placement, fabrics and wallcoverings reflect the window wall and streetscape below.

Learn More
The Ambiance
The Ambiance

press to zoom
Reception
Reception

press to zoom
Discussion Area
Discussion Area

press to zoom
The Ambiance
The Ambiance

press to zoom

PASTEL SHELL

A graceful modern space with soft and flowy environment where all guests feel warm and invited, derived from the client’s personality and her love for pastels. Proportionate mix of lines and curves is layered into this space’s interior and furnishings.Precisely achieving balance and beauty, through stunning artistic touches in harmony with her couture.

Atmosphere of the workspace.jpg
Atmosphere of the workspace.jpg

press to zoom
Waiting Area.jpg
Waiting Area.jpg

press to zoom
Director's Desk.jpg
Director's Desk.jpg

press to zoom
Atmosphere of the workspace.jpg
Atmosphere of the workspace.jpg

press to zoom

A SOLACE EXTENT

This space was created with the idea of natural and fresh decor that is not only ready to impress but also encourage improved life quality of the staff working on screens day and night. The web developers computing in this space sought to retain their concentration but soften its formality. Portable furniture, air purifying natural plants, innovative use of space planing and material palate meets the challenge of this work space.

Learn More
Waiting area
Waiting area

press to zoom
Interactive area's
Interactive area's

press to zoom
Conference room
Conference room

press to zoom
Waiting area
Waiting area

press to zoom

LUCENT STRETCH

This workspace as its name suggests serves direct views and foster connectivity and interactiveness. Transparent glass partitions, cantilever tables and clear circulation access drive the user’s vision to the end. Area’s requiring concentration are enclosed with hidden doors encouraging privacy while majorly focusing the collaborative space.

Neutral grey and Brick red coloured ceiling particularly derived from the owner’s logo gives a unique identity to the interior’s and peculiarly elevates the mood.

Learn More
NOW_9035.jpg
NOW_9035.jpg

press to zoom
NOW_9088.jpg
NOW_9088.jpg

press to zoom
NOW_9035.jpg
NOW_9035.jpg

press to zoom
NOW_9035.jpg
NOW_9035.jpg

press to zoom

BLISS HOUSE

Open floor plan, clear lines, airy and breathable spaces, minimal approach and subtle color palette defines this modern bliss house.

Learn More
NOW_4473.jpg
NOW_4473.jpg

press to zoom
NOW_4480.jpg
NOW_4480.jpg

press to zoom
NOW_4486.jpg
NOW_4486.jpg

press to zoom
NOW_4473.jpg
NOW_4473.jpg

press to zoom

ELEGANT DEN

An amalgamation of modern, minimal, luxurious and chic. This space is a reflection of the client’s personality, depicting pure elegance and grace. Blended with a sepia colour scheme and royal gold impressions adds a vibe to the queen’s dwell.

NOW_4428.jpg
NOW_4428.jpg

press to zoom
NOW_4419.jpg
NOW_4419.jpg

press to zoom
NOW_4435.jpg
NOW_4435.jpg

press to zoom
NOW_4428.jpg
NOW_4428.jpg

press to zoom

NOBEL ABODE

This residence is designed as a perfect blend of ethnic and modern style that come together where the family feels at home.

Learn More
IMG_1381.jpg
IMG_1381.jpg

press to zoom
IMG_1374.jpg
IMG_1374.jpg

press to zoom
IMG_1337.jpg
IMG_1337.jpg

press to zoom
IMG_1381.jpg
IMG_1381.jpg

press to zoom

ROLTONN OFFICE

his office marks its beauty due to open floor plan, clear circulation and internal inter-connectivity of all areas, designed for the owners of a paper factory.
The design language here revolves around using the material waste produced during the process as well as creating a space that directly gives a glimpse of their work through the interior’s itself to the user’s walking in.

Learn More
IMG_1261.jpg
IMG_1261.jpg

press to zoom
IMG_1268.jpg
IMG_1268.jpg

press to zoom
IMG_1211.jpg
IMG_1211.jpg

press to zoom
IMG_1261.jpg
IMG_1261.jpg

press to zoom

A SERENE CELLAR

Nature inspired soft furnishing palette and customised furniture pieces are precisely balanced and complimented with the subtle metal screen at the back which together takes the center stage of this serene safe vault.
The curvaceous reception table lends a flow to the whole space while the captivating inverted transparent arches behind add depth and character to the space.

Learn More